ΑΡΘΡΑ

Η ιστορία της ηλεκτρικής κουρευτικής μηχανής

Η ηλεκτρική κουρευτική μηχανή είναι η συσκευή που χρησιμοποιείται για το κούρεμα των μαλλιών, αλλά και για την περιποίηση της γενειάδας. Χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν με τη μορφή της χειροκίνητης μηχανής.

Ο Leo J. Wahl εφηύρε την πρώτη ηλεκτρική κουρευτική μηχανή. Σχεδίασε αρχικά ένα φορητό ιατρικό μασάζ για τον θείο του, Frank Wahl. Ο Frank Wahl άνοιξε ένα εργοστάσιο παραγωγής στην Sterling του Illinois για να παράγει και να πουλά το μασάζ του Leo. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Leo πωλούσε μασάζ σε διάφορους κουρείς και, με αυτή την ευκαιρία, παρατήρησε την ανάγκη βελτίωσης των εργαλείων που αυτοί χρησιμοποιούσαν μέχρι τότε.

Ο Leo συνέχισε να εργάζεται για τις εφευρέσεις του και κατοχύρωσε την καινοτόμο ευρεσιτεχνία του, τον πρώτο ηλεκτρικό μηχανισμό κουρευτικής μηχανής, το 1919 . Μέσα σε ένα χρόνο, η Wahl Manufacturing είχε κατασκευάσει και πουλούσε χιλιάδες.

Οι κουρευτικές μηχανές έχουν πλέον περάσει σε νέα εποχή. Με την πληθώρα επιλογών που προσφέρουν σε εξαρτήματα, ο χρήστης μπορεί να επιτύχει το επιθυμητό μάκρος, αψεγάδιαστα σβησίματα και τέλειο αποτέλεσμα. Είναι ιδανικές για μοντέρνα αντρικά και γυναικεία κουρέματα, αλλά και άψογα περιποιημένη γενειάδα. Το trimmer είναι ένας είδος ηλεκτρικής ξυριστικής μηχανής, το οποίο προορίζεται για την περιποίηση της γενειάδας, ενώ είναι ιδανικό και για τις λεπτομέρειες του κουρέματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.